Natuureducatie voor Kinderdagverblijven!

 

Bij AANU bieden we kinderdagverblijven een unieke lessenreeks van minstens 3 maanden aan, startend in de lente en doorlopend tot midden december. In deze interactieve lessen ervaren de kinderen het volledige groeiproces van gewassen, van zaadje tot oogst, met de natuur als hun leerzame speelveld.

Seizoensgebonden natuuravontuur:

Onze holistische benadering betrekt de kinderen actief bij elke fase van de natuurlijke cyclus. Van het ontkiemen van zaden in de lente tot het oogsten in de herfst, brengt elke periode nieuwe ontdekkingen en praktische ervaringen.

Inzetbaarheid voor groene projecten:

Wij zijn beschikbaar als natuurpedagogen op kinderdagverblijven, peutergroepen en BSO's. Onze expertise is ook inzetbaar op groene dagverblijven of voor dagverblijven die streven naar meer vergroening in hun opvangomgeving.

Groene projecten en onderhoud:

Wij staan paraat om mee te werken aan groene projecten, moestuinen, pluktuinen en het onderhoud ervan. Met passie zetten wij ons in voor het vergroenen van de opvangomgeving en het creëren van een natuurlijke leerervaring voor de kinderen.

Flexibele gast- en invallessen:

AANU staat paraat voor flexibele gast- en invallessen. Of het nu gaat om een eenmalige les of een specifieke aanvraag, onze interactieve lessen brengen de natuur naar de kinderen, waarbij ze niet alleen leren over de natuur, maar deze ook beleven.

 Neem contact op voor meer informatie over onze lessenreeks!