Ontdek de Magie van de Natuur: 

11-Weekse Moestuincursus voor Kinderen

Welkom bij onze betoverende 11-weekse moestuincursus, speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar! We nemen je mee op een onvergetelijke reis door de natuur, beginnend op 8 oktober 2023 en eindigend op 17 december 2023. Elke zondag van 11:00 tot 12:30 uur laten we kinderen de wonderen van de natuur ontdekken terwijl ze hun eigen groene vingers ontwikkelen.

Wat staat er op het programma?

  • Leer je eigen gewassen te laten groeien: Kinderen zullen leren hoe ze zorg kunnen dragen voor hun eigen kleine stukje aarde en de magie van zaaien en groeien kunnen ervaren.

  • Ontdek de levenscyclus van planten: Van een klein zaadje tot een overvloedige oogst, we zullen de geheimen van plantengroei onthullen.

  • Begrijp de basisprincipes van moestuin tuinieren: We nemen kinderen mee in de fascinerende wereld van moestuinen en leren hen de basisvaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn.

  • Verwerven van praktische vaardigheden: Kinderen zullen niet alleen leren over zaaien en planten, maar ook over het verzorgen van hun groeiende gewassen. Het hoogtepunt van elke cursus is natuurlijk het moment van oogsten, waarbij ze de vruchten van hun inspanningen mogen plukken.

  • Certificaat. Aan het einde krijgen de kinderen een certificaat als de 11-weekse cursus volledig is voltooid.  

Ouders, geniet van uw vrije tijd!

Onze lessen duren anderhalf uur, wat jou de perfecte gelegenheid geeft om even boodschappen te doen terwijl je kinderen genieten van hun tijd in de natuur. Terwijl ze bezig zijn met het ontdekken en leren in onze cursus, kun jij rustig je dagelijkse taken afhandelen.

Mis deze unieke kans niet om samen met jouw kinderen de schoonheid van moeder natuur te ontdekken en een diepe liefde voor moestuinieren te cultiveren. Schrijf je vandaag nog in voor onze moestuincursus en laat jouw kinderen hun groene duim ontdekken! 🌿🌞🌾

 

 

Aanmelden kan telefonische via: 0610186823 of via deze link!

Kom en doe mee met ons in deze spannende reis vol ontdekkingen en groei.