Ontdek de Natuur met Onze Inspirerende Workshops

Bij AANU nodigen we je uit om de wonderen van de natuur te ontdekken en te leren hoe je kunt profiteren van de overvloedige schatten die om ons heen liggen. Onze cursussen zijn ontworpen om je dichter bij de natuur te brengen en je te laten kennismaken met oude kennis en vaardigheden die vaak vergeten zijn in ons moderne leven.

Moestuin Workshop: Groei Je Eigen Voedsel

Onze Moestuin Workshop is de perfecte gelegenheid om te leren hoe je je eigen voedsel kunt laten groeien. Of je nu een doorgewinterde tuinier bent of gewoon nieuwsgierig bent naar moestuintuinieren, deze cursus biedt inzicht in het kweken van verse groenten en kruiden. Van zaaien tot oogsten, we begeleiden je op elke stap van de weg om succes te garanderen.

Workshop: Van Plant Naar Pot

Ontdek de magie van kruidengeneeskunde tijdens onze workshop "Van Plant tot Pot". Leer geneeskrachtige planten oogsten, maak je eigen tincturen en ervaar het plezier van het bereiden van zalven, waaronder de geliefde calendula zalf. Of je nu nieuw bent in kruidenkunde of al ervaring hebt, deze workshop biedt een boeiende, hands-on ervaring. Schrijf je nu in voor een dag vol natuurlijke creativiteit en welzijn!

Wildpluk Wandeling: Ontdek de Natuurlijke Schatten om Ons Heen

Tijdens onze Wildpluk Wandeling leer je over de eetbare en geneeskrachtige planten die in het wild groeien. Onze deskundige gidsen nemen je mee op een avontuurlijke reis waarbij je leert hoe je veilig en verantwoord wilde planten kunt identificeren, plukken en gebruiken. Laat je verrassen door de diversiteit aan smaken en geneeskrachtige eigenschappen die de natuur te bieden heeft.

Helende Kracht van Onkruid uit Je Achtertuin

Onkruid wordt vaak over het hoofd gezien, maar het bezit een schat aan helende eigenschappen. In onze cursus over de Helende Kracht van Onkruid uit Je Achtertuin ontdek je hoe gewone "onkruiden" zoals paardebloemen, brandnetels en madeliefjes kunnen worden gebruikt voor hun medicinale doeleinden. Leer hoe je eenvoudige huismiddeltjes kunt maken en de kracht van de natuur kunt benutten voor je gezondheid en welzijn.

Schrijf Je In en Verrijk Je Leven!

Of je nu je groene vingers wilt ontwikkelen, je verbinding met de natuur wilt verdiepen of wilt leren hoe je natuurlijke remedies kunt maken, onze cursussen bieden je de kans om te groeien en te bloeien. Schrijf je vandaag nog in en ontdek de magie van de natuur met AANU. Samen verkennen we de natuurlijke wereld en leren we hoe we er ten volle van kunnen genieten en profiteren.