Natuureducatie voor BSO's

Bij AANU introduceren we een unieke lessenreeks van minimaal 3 maanden, beginnend in de lente en doorlopend tot medio december. In deze interactieve lessen ervaren kinderen het volledige groeiproces van gewassen, van zaadje tot oogst, terwijl de natuur hun boeiende speelterrein wordt.

Seizoensgebonden natuuravontuur:

Onze holistische aanpak betrekt kinderen actief bij elke fase van de natuurlijke cyclus. Van het ontkiemen van zaden in de lente tot de oogst in de herfst, brengt elke periode nieuwe ontdekkingen en praktische ervaringen.

Inzetbaarheid voor groene projecten:

Wij zijn beschikbaar als natuurpedagogen voor kinderdagverblijven, peutergroepen en BSO's. Onze expertise strekt zich ook uit tot groene dagverblijven of voor BSO's die streven naar een groenere opvangomgeving.

Groene projecten en onderhoud:

Wij staan klaar om de handen uit de mouwen te steken voor groene projecten, moestuinen, pluktuinen en het onderhoud ervan. Met gepassioneerde betrokkenheid streven wij ernaar de opvangomgeving te vergroenen en een natuurlijke leerervaring te creëren voor de kinderen.

Flexibele gast- en invallessen:

AANU is flexibel in het aanbieden van gast- en invallessen. Of het nu gaat om een eenmalige workshop of een specifieke aanvraag, onze interactieve lessen brengen de natuur naar de kinderen, waarbij ze niet alleen leren over de natuur, maar deze ook daadwerkelijk beleven.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze lessenreeks! Voor een groene boost in het BSO-programma, staan wij tot jullie beschikking.