DIENSTEN

"Voor jezelf kiezen is de eerste stap naar geluk"

Workshop

AANU biedt 2 verschillende workshops aan.

Wil je weten hoe je meer in contact komt met de natuur? 

Zou je deze kennis willen delen met je collega's, de buurt of een andere gelegenheid ?

Boek dan een workshop!

Tijdens de workshop wordt er besproken:

- Wat voor bewezen effecten de natuur heeft op jou gezondheid. 

- Hoe kun je de natuur betrekken in jou dagelijkse routine ?

- Hoe maak je makkelijke voedingswaps ?

- Hoe beweeg je meer in de natuur ?

-"Ontdek de geheimen van helende kruiden in je achtertuin"

 

Of maak je eigen calendula zalf, tinctuur of lippenbalsem.

 

Wil je een pluk wandeling maken en leren hoe je je kruiden het beste kan laten drogen ? Ook dat kan! Vermeld al je wensen in het contact formulier en dan maken we er samen een mooie workshop van!

 

Minimale afname = 1 uur & max 3 uur

 

"Your health is an investment, not an expense."

Juice fast 

Ben je op zoek naar een diepgaande reiniging, verjonging en transformatie van binnenuit? Wil je je lichaam voeden met puurheid en vitaliteit? Dan is Juice Fast Coaching precies wat je nodig hebt! Als jouw persoonlijke Juice  Coach begeleid ik je op een holistische reis naar welzijn en vernieuwing.

 

Juice Fasting is een krachtige methode om je lichaam te ontgiften, te revitaliseren en een boost te geven aan je algehele gezondheid. Het helpt je om oude patronen te doorbreken, emotionele blokkades los te laten en in contact te komen met je innerlijke bron van kracht.

 

Als jouw Juice Fast Coach bied ik individuele begeleiding, op maat gemaakte juicerecepten en waardevolle kennis om je te ondersteunen tijdens je sapvastenreis. Samen zullen we werken aan het creëren van een veilige en effectieve sapvastenervaring die past bij jouw unieke behoeften en doelen.

Tijdens het coachingstraject leer je niet alleen de technieken van sapvasten, maar ook hoe je kunt omgaan met eventuele uitdagingen, zoals hongergevoelens, emotionele ups en downs, en het behouden van een gezonde mindset. Ik zal je voorzien van waardevolle tips, ondersteuning en inspiratie om je te helpen slagen.

 

Juice Fasting gaat niet alleen over het tijdelijk veranderen van je eetgewoonten, maar ook over het cultiveren van een gezonde levensstijl op de lange termijn. Het is een kans om te leren luisteren naar je lichaam, bewuste voedingskeuzes te maken en een diepere verbinding met jezelf te ervaren.

Juice Fasting is geen quick fix of tijdelijke oplossing. Het vereist toewijding, discipline en een bereidheid om te groeien op fysiek, mentaal en spiritueel niveau. Als jouw Juice Fasting Coach sta ik klaar om je te ondersteunen, te begeleiden en je de tools te geven die je nodig hebt voor succes.

 

Als je serieus geïnteresseerd bent in Juice Fasting Coaching en klaar bent om de volgende stap te zetten naar een stralende gezondheid, neem dan contact met me op via de  button. Samen zullen we bepalen of dit het juiste pad voor jou is en hoe ik je het beste kan ondersteunen op jouw unieke reis.

 

Let op: Ik werk alleen met mensen die echt toegewijd zijn aan hun welzijn en bereid zijn om de nodige inspanning te leveren. Als je serieus bent, ben ik er om je te begeleiden naar de transformatie die je zoekt.

 

Prijs =  v.a 150

 

 

" Talk to yourself like you would to someone you love "